AVANT GARDE|Dancing Crew|Fight On The Dancefloor

In de eerste ronde van Battle On The Dancefloor mogen de Dance Crews zelf de muziek kiezen en hebben ze totale vrijheid in de choreografie. Danscrew Avant Garde brengt een dansstijl naar de vloer pass away de court nog niet eerder heeft gezien.

Abonneer je GRATIS voor meer video clip’s: http://bit.ly/subscribe-BOTDF
Kijk de hele aflevering op: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/battle-on-the-dancefloor-346930

// OVER DE SHOW//.
In Battle On The Dancefloor strijden de beste danscrews van Nederland tegen elkaar. In elke kwalificatie-aflevering krijgt de dancing team te maken satisfied een zogeheten difficulty.
De winnende team maakt onderdeel uit van de komende editie van ‘Let’s Dance’ op 19 november 2016. Dat betekent een eigen efficiency in een uitverkocht Ziggodome.

Fight On The Dancefloor is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5!

// SOCIAL//.
Internet site: http://www.battleonthedancefloor.nl/.
Facebook: https://www.facebook.com/BattleOnTheDancefloor.
Video clip Rating:/ 5

In de eerste ronde van Battle On The Dancefloor mogen de Dance Crews zelf de muziek kiezen en hebben ze totale vrijheid in de choreografie. Oftewel, de Dance Crew kan laten zien waar zij als dansgroep voor staan. Danscrew Avant Garde brengt een dansstijl naar de vloer pass away de court nog niet eerder heeft gezien. In elke kwalificatie-aflevering krijgt de dancing team te maken satisfied een zogeheten difficulty.